Odds pa roulette

Har du turen på din sida idag? När det kommer till odds på roulette är det faktiskt just turen som avgör vem vinnaren blir. Det gör det här spelet extra mycket nervkittlande eftersom kulan kan stanna var som helst. Men finns det några hemliga knep som ändå kan öka dina vinstchanser? Vi har samlat några av de bästa tipsen här:

1. Spela roluette med betting system. Exempelvis Martingale Betting System ökar dina chanser att vinna i det korta loppet.

2. Välj European roulette framför American roulette om du kan. Den europeiska version saknar 00 vilket ger något bättre odds för dig som spelare.

3. Spelar du American Roulette satsa då aldrig på 0-00-1-2-3 som 5-sifferkombination eftersom detta har sämst tänkbara odds.

4. Dela upp dina insatser. Satsa exempelvis inte 1000 kronor på ett spel, utan spela hellre 10 spel med 100 kronor insats per gång.

5. Spara dina vinster. Satsar du 100 kronor och vinner 100 kronor lägg undan hälften av vinsten. Då har du oavsett hur det går i de kommande ronderna i alla fall fått någon form av vinst.

6. Spela aldrig för mer än du har och försök inte vinna tillbaka förluster med pengar du inte har.

7. Vill du däremot verkligen vinna storvinsten och inte bryr dig inte fall du förlorar pengar på vägen så ska du satsa på de tal med högst utdelning, nämligen: ental satsningar (35: 1), två-nummer satsningar (17: 1) och 3-nummer satsningar (11: 1).

8. Njut och ha kul. Som det mesta här i livet brukar det bli bäst när man inte planerar allt för mycket och samma sak gäller med roulette. Släpp fokus på att vinna och kom ihåg varför du spelar. Här får du mer spänningen än om du skulle gå och se en thriller på bio – men här har du dessutom chans att tjäna pengar. Det är ganska svårslaget!

Roluette är unikt eftersom det i jämförelse med många andra casinospel som exempelvis Texas Holdem inte kräver samma typ av taktik. Här kan vem som helst bli en storvinnare oavsett hur lite eller hur mycket tidigare spelerfarenhet du har. Med dessa tips och råd gör du dig dock extra förberedd på att bli kung på roluette. Memorera tipsen och testa själv!